Pikkutyttö asteli Talent-lavalle ja kertoi unelmastaan – sitten hän mykisti jokaisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kykyjenetsintäkilpailut antavat tavallisille, mutta erityislahjakkuuksilla varustetuille ihmisille mahdollisuuden näyttää kyntensä suurelle yleisölle. Toisinaan kilpailuista singahtaa maailmanmaineeseen tähtiä, jotka luovat uransa viihdemaailman parissa. Tällaista tulevaisuutta voi ennustaa myös Angelica Hale -nimiselle lapselle.

America’s Got Talent -televisioformaatti on julkaissut äskettäin Facebookissa videon, jolla nähdään yhdeksänvuotiaan atlantalaistytön laulusuoritus. Suloinen kullannuppu kertoo ennen suoritustaan ihailevansa Whitney Houstonia ja hän on haaveillut ohjelmaan pääsystä pitkään.

Sitten onkin aika kaivaa nessut esiin. Pikkutähden mieleenpainuva esitys on nimittäin laatua, jollaista harvoin nähdään. Angelica Halen syvä ääni saa ihon kananlihalle. Video kannattaa katsoa pelkästään Simon Cowellin ilmeen vuoksi, sillä jopa musiikkimoguli näyttää nauttivan lapsen laulusta aidosti liikuttuneena.

You won’t believe the incredible voice that comes out of this 9-year-old.

Publié par America's Got Talent sur mardi 6 juin 2017

COULD SHE BE ANY CUTER?! 💕 #AGT

A post shared by America's Got Talent – AGT (@agt) on