Intialaispojalla karvainen häntä – paikalliset palvovat inkarnaationa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intian Punjabissa asuva Dulha Singh oli syntyessään tavallinen poikavauva, paitsi hänen alaselässään oli karvainen tupsu. Nyt tupsu on kasvattanut pituutta ja karvat muistuttavat häntää. Kahdeksanvuotias poika on saanut Jumalan aseman kylässään.

Ihmiset matkustavat pitkien matkojen päästä tapaamaan Dulha Singhiä, jonka uskotaan olevan Hanuman-jumalan ruumiillistuma. Sukulaistensa luona asuvan pojan karvatupsu on letitetty ikään kuin korostamaan sen häntämäistä olemusta. Pikkupojan onneksi hän on kuitenkin tavallinen lapsi, vaikka niittääkin mainetta inkarnaationa, Barcroft TV uutisoi.

Ihmisillä on yleensä hännästä pelkästään pieni jäänne, jota kutsutaan häntäluuksi. Erittäin harvoin käy kuitenkin niin, että vastasyntyneellä lapsella surkastunut häntä on kasvanut näkyville. Se leikataan yleensä heti pois syntymän jälkeen. Dulha Singhin häntä kuitenkin mutaatiosta johtuva karvainen alue.