Kultainennoutaja rakastaa pianonsoiton kuuntelua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat tuntuvat rakastavan musiikkia ja alkavat omistajiensa laulaessa ja soittaessa yhtymään musisointiin. Nyt videolla nähdään ihana Marty Blue -niminen kultainennoutaja, joka pyytää omistajiaan aina soittamaan sille pianoa.

Omistajat huomasivat heidän lemmikkinsä rakastavan pianon soiton kuuntelemista jo silloin kun Marty Blue oli vasta pieni kymmenenviikkoinen pentu. Koira meni jo pienenä pentunakin makoilemaan pianon viereen ja odottelemaan, että joku tulisi soittamaan sille pianoa.

Videolla nähdään miten Marty Blue odottelee valppaana pianon soiton alkamista. Kun nainen menee soittamaan pianoa koira alkaa kuuntelemaan ja yrittää välillä myös osallistua musisointiin. Suloinen koira ulvoo kuullessaan soittoa ja näyttää todella nauttivan omistajan kanssa tällä tavalla vietetystä ajasta.