Indican Jonsu tekee paluun sooloartistina – näin hän itse kertoo asiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten Indica-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut Jonsu on tehnyt paluun musiikkirintamalle, kun hän julkaisi keskiviikkona uuden Valloita maailma -singlensä. Kyseessä on artistin mukaan voimalaulu niille, joilla olisi paljon sanottavaa, mutta ei välttämättä rohkeutta puhua.

– Kameleonttimalli elää, itsensä voi aina luoda uudestaan. Pidin muutaman vuoden tauon musiikista ja keskityin elämässä täysin muihin asioihin. Eräänä päivänä heräsin siihen, kuinka paljon ikävöin musiikkia ja tuli kauhea pakkomielle alkaa taas kirjoittaa, Jonsu kertoo tiedotteessa.

Stara julkaisee pian myös videon, jossa tehdään katsaus Jonsun elämään. Haastattelussa hän itse kertoo miten huomasi, ettei voi elää ilman musiikkiuraansa.

– Valloita maailma -biisi sai alkunsa eräänä aamuna, kun avasin silmät ja tuumin, että maailma on täysin kaheli paikka. Näitä aamuja mahtui viimeiseen vuoteen jokunen. Sinä aamuna tuntui erityisesti, että vain ne saavat äänensä kuuluviin, jotka huutavat lujimpaa, Jonsu pohtii.

– Siitä syystä halusin kirjoittaa biisin niille, joilla on paljon sanottavaa, mutta ei rohkeutta puhua. Toivon, että se antaa rohkeutta ja voimaa kaikille niille, jotka tuntevat jäävänsä lauman jalkoihin.