Koirat kiellettiin New Yorkin metrossa – matkustajat keksivät keinot kiertää kielto!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime lokakuussa voimaan tulleen lain mukaan koirat eivät saa enää matkustaa New Yorkin metrossa. Sääntö kuitenkin sallii eläinten kuljettamisen mukana – mikäli ne mahtuvat esimerkiksi kantolaukkuun eikä niistä ole haittaa muille matkustajille.

Uusi sääntö sai monet New Yorkin asukkaat kehittelemään luovia tapoja kuljettaa koiraa mukanaan metrossa. Koska laki ei määrittele minkälaisessa laukussa lemmikkien täytyy olla, ovat monet kuljettaneet eläimiä esimerkiksi selkärepuissaan ja käsilaukuissaan.

Twitterissä on sittemmin jaettu hauskoja kuvia kekseliäistä tavoista kuljettaa koira metrossa. Pienet lemmikit mahtuvat luonnollisesti pieniin laukkuja, mutta isommat koirat tarvitsevat jo suurempia reppuja ja kasseja. Useissa tapauksissa lemmikkieläimet eivät vaikuta olevan moksiskaan uudesta tavasta matkustaa.