Noel Gallagher lahjoitti Oasis-rojalteja Manchester-iskun uhreille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oasis-yhtyeen Liam Gallagher kritisoi alkuviikosta veljeään Noelia kovin sanankääntein siitä, ettei muusikko osallistunut One Love Manchester -hyväntekeväisyyskonserttiin. Rokkari itse nähtiin yllätysesiintyjänä Ariana Granden konserttiin kohdistuneen terrori-iskun uhrien omaisille rahaa keränneessä tapahtumassa.

– Noel oli ulkomailla. Emmekö me kaikki olleet? Olisit hypännyt lentokoneeseen ja soittanut kappaleesi nuorille, senkin surullinen p*ska, Liam Gallagher twiittasi.

Nyt Noel Gallagherin on kuitenkin paljastettu avustaneen kotikaupunkiinsa kohdistuneen iskun uhrien perheitä omalla tavallaan. Radio X -kanavan juontajan, Gordon Smartin mukaan Noel on lahjoittanut Oasis-hitti Don’t Look Back in Angerilla ansaitsemiaan rojalteja hyväntekeväisyyteen tekemättä asiasta suurta numeroa. Noelin edustaja vahvisti asian Pitchfork-sivustolle.

Oasiksen vuonna 1996 ilmestynyt Don’t Look Back in Anger -hitti nousi toukokuun 22. päivän tapahtumien jälkeen vihan vastaiseksi symboliksi Manchesterin asukkaiden keskuudessa. Coldplay-yhtyeen Chris Martin esitti kappaleen yhdessä Ariana Granden kanssa One Love Manchester -tapahtumassa.