Sampo Kaulasen ravintolan avajaiset vaarassa: ”Sitten tuli vielä vesivahinko”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Suomen tunnetuin kyläkauppias Sampo Kaulanen ryhtyi perustamaan ravintolaan Helsingin ydinkeskustaan. Siipiweikot-ravintolan pitäisi avata ovensa 30. kesäkuuta, mutta suositun kotimaisen komediaelokuvan tapaan matkaan on tullut ”pari muuttujaa”.

Kaulanen itse on parhaillaan Filippiineillä autiosaarella osallistumassa Selviytyjät-realitykilpailuun, joten häntä ei ole mahdollista tavoittaa. Ravintolan toimitusjohtaja Elias Viljamaa kertoi kuitenkin tänään Staralle, että posti hukkasi äskettäin ravintolan keittiökalusteita, jotka löydettiin kuitenkin viikon etsimisen jälkeen.

Samaan aikaan ravintolassa syntyi kuitenkin vesivahinko, jota siellä kuivatellaan parhaillaan.

– Tässä on tosiaan ollut kaikenlaista, kun keittiökamat olivat ensin viikon hukassa ja sitten tuli vielä vesivahinko. Ravintolatilaa on nyt kuivateltu viikon verran. Viimeiset kaksi viikkoa on sisältänyt vastoinkäymisiä enemmän kuin tarvittaisiin, Viljamaa kertoi.

Ei siis ihme, että ravintolan avaijaiset ovat tällä hetkellä vaarassa. Vielä on olemassa pieni mahdollisuus, että ravintola saadaan auki vielä kuluvan kuukauden aikana, jos vesivahingon kuivaaminen onnistuu toivotusti eikä uusia vastoinkäymisiä tule.