Tästä syystä trampoliinissa täytyy olla suojaverkko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesäisin monien perheiden pihamailta löytyy iso trampoliini, jossa lapset hyppivät innoissaan ja tekevät erilaisia temppuja. Nykyään useissa suurissa trampoliineissa tulee mukana trampoliinin reunaan kiinnittyvä suojaverkko, jonka avulla hyppijä ei voi pudota reunan yli maahan.

Nyt YouTube-videolla nähdään loistava esimerkki siitä, minkä vuoksi varsinkin isoissa trampoliineissa suojaverkko on erittäin tarpeellinen. Videolla kaksi poikaa hyppivät yhdessä trampoliinilla ja tekevät hienoja temppuja. Toinen pojista putoaa temppunsa aikana reunan yli kun verkko heittääkin lapsen pidemmälle kuin hän oli ajatellut.

Tempun tehnyt poika ei onneksi haavoittunut, koska hän onnistui putoamaan reunalta nurmikolle jalat edellä. Tässäkin tapauksessa suojaverkko olisi ollut hyödyllinen, koska isolla trampoliinilla hyppiessä lapset pystyvät tekemään niin korkeita temppuja, että reunan yli hyppäämisestä tulee hyvin todennäköistä.