Äiti lauloi vauvalle – tyttö lumoutui täysin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkuvauvojen ja äitien suhde on usein niin syvä, että esimerkiksi isien on sitä vaikea ymmärtää. Tästä ainutlaatuisesta suhteesta on verkossa useita suloisia esimerkkejä, joissa lapset liikuttuvat kyyneliin kuunnellessaan esimerkiksi oman äidin laulamista.

Nyt perheenisän kuvaamalla videolla nähdään ihastuttava tilanne, jossa äiti on päättänyt alkaa laulamaan lapselleen. Vauva makoilee kantoliinassa äidin rinnan ja vatsan päällä niin, että hän on kääntyneenä äitiinsä päin. Äiti on alkanut laulamaan vauvalle, joka täysin lumoissaan äidin kauniista äänestä.

Tällä videolla vauva ei liikutu kyyneliin, mutta hänen eleensä ja asentonsa ovat kuitenkin todella ihastuttavat. Vauva nojailee käsiinsä ja kuuntelee todella tarkkaavaisesti laulua katsellen taukoamatta äitiään suoraan syvälle silmiin.