Nainen tuijotti kännykkää kävellessään – taistelee nyt hengestään sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mobiililaitteiden aikakaudella nähdään kaduilla päivittäin ihmisiä, jotka tuntuvat tuijottavan kännykkänsä ruutua ja jättävän ympäröivän maailman täysin huomiotta. Ei siis ole ihme, että maailmalta löytyy lukemattomia tapauksia, joissa tällaiset ihmiset ovat kuolleet autojen alle ja loukkaantuneet törmäyksissä.

Nyt verkossa nähdään yksi tuoreimmista tapauksista. New Jerseyssä Yhdysvalloissa kuvatulla valvontakameran videolla nähdään miten 67-vuotias nainen kävelee jalkakäytävällä kännykkäänsä tiiviisti tuijottaen. Siksi hän ei huomaa, että jalkakäytävässä oleva luukku on auki. Nainen törmää luukkuihin niin suoraan, ettei edes luukkujen korkeus onnistu estämään hänen putoamistaan useiden metrien korkeudelta alas.

Paikalla tehtiin kaasutöitä, joten luukun alla oli turmahetkellä myös työmiehiä. Nainen kiidätettiin sairaalaan, jossa hän taistelee hengestään edelleen kriittisessä tilassa. Videolta nähdään miten nainen kävelee suoraan luukkuja kohti ilman kännykkäänsä, jonka hän ottaa käteen vasta pari metriä ennen törmäystä. Siksi tapausta epäillään nyt tahalliseksi ja korvausrahojen vuoksi tehdyksi. Mikäli näin oli, niin nainen ei ymmärtänyt miten syvä pudotus olisi.