Äiti yritti antaa tytölle opetuksen – pikkutyttö ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia pelottavia videoita, joissa sosiaalisten kokeilujen avulla vanhemmat ovat saaneet kauhukseen nähdä miten helposti heidän lapsensa lähtisi vieraan henkilön matkaan. Lapsia siepataan päivittäin, minkä vuoksi lasten tulisi muistaa, että vieraiden ihmisten matkaan ei tulisi koskaan lähteä.

Nyt Facebookissa on lähtenyt leviämään video, jossa äiti yrittää opettaa Yebin-nimiselle tyttärelleen, että vieraan miehen matkaan ei saa koskaan lähteä. Äiti esittää erilaisia kysymyksiä tyttärelleen, jonka pitäisi kieltäytyä joka tilanteessa, mutta sen sijaan hän vastaakin sydämellään, joka sanoo aina kyllä kekseille ja jäätelölle.

Äiti esittää videolla miestä ja kysyy lapselta, että lähtisikö hän jäätelölle, uimaan tai syömään keksejä. Tyttö vastaa toistuvasti kyllä kaikkiin kysymyksiin eikä ymmärtänyt, että hänen tulisi kieltäytyä vieraan miehen tarjoamista herkuista ja ehdotuksista aina vaikka ne kuulostaisivat kuinka hyviltä tahansa.