Brandi Glanville kuvattiin huippunäyttävänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin oikeudessa saakka vaginansa hajusta riidellyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelman suorapuheinen Brandi Glanville on 44-vuotias kahden lapsen äiti. Hänen räväkkä käytöksensä on aiheuttanut monia kohuja ja värikkäitä käänteitä niin julkisuudessa kuin yksityiselämässäkin.

Eilen Brandi Glanville kuvattiin osallistumassa Susan Komenin syöpätapahtumaan, jonne hän saapui melko estottomassa asussa. Cocktail-mekko nosti nimittäin hänen povensa kuin tarjottimelle.

Kaliforniasta kotoisin oleva Glanville on tehnyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa esiintymisen jälkeen muun muassa omaa radio-ohjelmaa sekä julkaissut kaksi kirjaa. Hän kirjoittaa viikkokolumnia australialaiseen NW-lehteen. Hän on työskennellyt mallina 16-vuotiaasta saakka.

Splash
Splash
Splash