Lumikki keskeytti pikkutytön ruokailun – lapsi ei peitellyt tunteitaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat yleensä innoissaan nähdessään piirretyistä ja animaatioista tunnettuja satuhahmoja ihmiskoossa erilaisissa teemapuistoissa, minkä vuoksi aikuiset vievätkin lapsia puistoihin mielellään. Eräs tyttö oli kuitenkin enemmän kuin ärsyyntynyt siitä, että Lumikki kehtasi tulla keskeyttämään tytön ruokailun.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään perheenäidin kuvaama video, jossa Lumikiksi pukeutunut nainen on tullut makaronia syövän tytön luokse kuvattavaksi. Lumikki yrittää saada tyttöä hymyilemään äidin kuvaamalle videolle, mutta tyttö ei ole pyynnöstä innoissaan.

Tytön ilme on sanoinkuvaamaton, kun hän alkaa ärsyyntyneesti tuijottamaan tyhjyyteen iloisen Lumikin yrittäessä saada tyttöä hymyilemään. Tyttö jähmettyi täysin paikoilleen ja alkoi odottamaan kärsivällisesti sitä, että Lumikki ymmärtäisi vihjeen ja siirtyisi muualle.