Naisille karvainen uimapuku – tätä miehet eivät kuolaa rannalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime kesänä bikinien lisäksi kokouimapuvut alkoivat myös tulla jälleen trendikkäiksi. Tänä kesänä rannalla nähdään varmasti vieläkin enemmän seksikkäitä uimapukuja, joissa selkä on uurrettu avonaiseksi pitkälle alaselkään saakka ja puvun alaosa on string-mallinen.

Nyt Beloved Shirts -sivusto on esitellyt oman hyvin huomiota herättävän uimapukumalliston, jossa uimapuvun kuosina toimii kuva karvaisesta rinnasta. Eri ihon sävyissä tulevat uimapuvut saavat naisen etupuolen näyttämään siltä kuin hänellä olisi karvainen rinta, vatsa ja miehen nännit.

Uimapukua on saatavilla kaiken kokoisille naisille aina pienestä koosta xxl-kokoon saakka. Humoristinen uimapuku on melko hintava ja tekeekin lompakkoon 44,95 dollarin loven. Moni tuntuu ihastuneen uimapukuun sen vuoksi, että se antaa arvosteleville katseille todella jotakin näkemisen arvoista.

Make 'em say WTF 🌎FREE US shipping 👌🏻Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on

Tag someone who NEEDS this suit – we dare ya (WTF have we done) 👙 Link in bio

A post shared by Beloved Shirts (@belovedshirts) on