Polkupyörävaras sai opetuksen – otsaan tatuoitiin: ”Varas ja luuseri”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaan rikolliset pantiin kirkon ovenpieleen jalkapuuhun kansalaisten häpäistäväksi. Julkinen nöyryytys toimi tehokkaana rangaistuksena. Nyt eräs teini-ikäinen pitkäkyntinen on saanut ikimuistoisen opetuksen varastettuaan polkupyörän yksijalkaiselta mieheltä.

Brasilialainen tautointiartisti Maycon Wesley sai käsiinsä teinin, joka oli varastanut invalidin polkupyörän. Tatuoitsija istutti rikollisen studionsa penkkiin ja tatuoi hänen ostaansa sanat: ”Eu sou ladrão e vacilão”, joka on suomennettuna: ”Minä olen varas ja luuseri”.

Silminnähden peloissaan ollut teinipoika katosi myöhemmin. Hänen perheensä on tehnyt rikosilmoituksen tatuointiartistista poliisille. Viranomaiset pidättivät Maycon Wesleyn myöhemmin ja syyttävät häntä kiduttamisesta, Daily Mail uutisoi.

This guy tried to rob a tattoo artist in Brazil from pics