Poliisiaseman taukohuoneessa kyllästyttiin varkaisiin – tätä näkyä et odottaisi poliisien jääkaapissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muiden kahvimaitoja ja joissain tapauksissa jopa kokonaisia eväitä varastavat kollegat ovat ongelma monissa toimistoissa. Taannoin erään poliisiaseman työntekijät saivat niin tarpeekseen maitovarkauksista, että niiden kitkemiseksi otettiin käyttöön järeät keinot.

Iso-Britannian Halifaxin poliisiasemalla työskentelevä poliisi jakoi Twitterissä kuvan taukohuoneen jääkaapista. Maitotölkit on suojattu munalukoilla varustetuilla muovisilla viritelmillä varkauksien ehkäisemiseksi.

– Maitovarkaudet vaikuttavat rehottavan Halifaxin poliisilaitoksella… Kun minua kehotettiin ottamaan jääkaapista lukitsematon maitopurkki, luulin kyseessä olevan vitsi!, poliisi twiittasi.

Kuva lähti nopeasti leviämään Twitterissä. Se on parin päivän aikana ehtinyt keräämään jo satoja uudelleenjakoja ja tykkäyksiä.