Ryanairin lennolla uskottomuutta – kihlattu näki videon netistä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä levisi viime viikonloppuna video, jolla nähtiin Ryanairin lennolla lemmiskellyt pari. Videolle taltioitunut Shaun Edmondson oli lentämässä Ibizalle polttareitaan viettämään. Valitettavasti myös kotona raskaana ollut kihlattu näki videon.

Shaun Edmondson lähti viettämään elämänsä matkaa Ibizalle kavereiden kanssa. Hän intoutui jo menomatkalla harrastamaan seksiä vieraan naisen kanssa lentokoneessa muiden matkustajien katsoessa vieressä. Kuten arvata saattaa, taltioitui akti myös videolle, joka julkaistiin netissä.

Miestä odottaa kotona kuudennella kuukaudella raskaana oleva Jenna Ross. Kaksikon oli määrä mennä pian naimisiin. Jenna ja Shaun ovat seurustelleet kuusi vuotta, mutta suhde on mitä ilmeisimmin tullut päätökseen pettävän puolison seksiseikkailujen takia. Muut matkustajat olivat yrittäneet valittaa pariskunnan julkisen sekstailun takia, mutta Ryanairin henkilökunta painoi asian villaisella, The Sun uutisoi.