Tyttöystävä auttoi miestä saamaan upean kuvan – melkoinen näky sivullisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty hauskoja kuvia niin sanotuista Instagram-poikaystävistä, jotka auttavat heidän tyttöystäviään saamaan täydellisen otoksen sovellukseen. Nyt Twitterissä on alkanut leviämään suloinen otos, jossa nähdään miten tyttöystävä auttoi hänen poikaystäväänsä saamaan täydellisen kuvan.

21-vuotias Lorena Mora oli matkalla Vancouverissa hänen poikaystävänsä Isaac Garcian kanssa. Isaac osaa ottaa hyvin taiteellisia valokuvia, joiden eteen mies näkee paljon vaivaa ja menee välillä jopa äärimmäisyyksiin saadakseen täydellisen kuvan. Nyt kulissien takaa otettu kuva näyttää miten hänen tyttöystävänsä auttoi miestä saamaan upean kuvan sillalla.

Isaac Garcia olí saanut BuzzFeed-sivuston mukaan päähänsä idean siitä miten hän halusi ottaa sillalla kuvan.

Kun mies oli kiivennyt sillan kaiteelle istumaan ja ottamaan jaloistaan kuvaa, hänen tyttöystävänsä Lorena oli tukenut miehen takapuolta, että mies ei putoaisi kaiteelta alas. Suloinen hetki tallentui kameraan kun ohikulkija oli nähnyt tilanteen ja halunnut ottaa pariskunnasta kuvan.