Demi Rose uhkeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Demi Rosea, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi taas yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt hänet nähdään poseeraamassa bikineissä Espanjan Ibizalla.

Sometähtenä julkkikseksi alunperin noussut Demi Rose oli niin upea ilmestys, että hän kuvasi itsekin itseään poseeratessaan muhkeiden kurviensa kanssa beigeissä bikineissä.

22-vuotias Demi Rose on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash