Koira syö aina vain puolet ruoastaan – taustalla sydäntäsärkevä syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twitter-käyttäjä Easton Dufurin koiralla syö vain puolet sille annetusta ruoasta, mutta tämä ei johdu suinkaan siitä että lemmikki olisi nirso. Ruoan kippoon jättämisen taustalla on huomattavasti sydäntäsärkevämpi syy.

Dufur koulutti labradorinnoutajansa Cookien ja Stitchin syömään samasta ruokakupista. Kumpikin koira söi puolet kuppiin laitetuista nappuloista. Stitch kuitenkin menehtyi aikaisemmin tässä kuussa, minkä ansiosta Dufur on antanut Cookielle vain puolet normaalista ruokamäärästä.

Omistaja kuitenkin huomasi koiran jättävän edelleen puolet ruoastaan Stitchille. Hän jakoi koskettavan tekstin kuvan ruokakupista Twitteriin, jossa se lähti nopeasti leviämään. Twiittiä on jaettu ja tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja.

Dufur kertoo Mashable-sivustolle saaneensa edesmenneen Stitchin ollessaan vasta lastentarhassa. Myöhemmin Cookie hankittiin sen seurauksi, ja siitä lähtien kaksikko huolehti aina toisistaan.

– Stitch ja Cookie olivat kuin Batman ja Robin. Ne olivat aina yhdessä, tulivat aina toimeen, leikkivät aina keskenään ja pitivät aina huolta toisistaan, Easton Dufur paljastaa.