Festareilla naimisiin? Oulussa se onnistuu – Qstockissa vihitään pariskuntia

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Oulussa järjestettävä Qstock-festivaali tarjoaa festarikävijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden solmia avioliitto juhlahumun keskellä. Vihkimisestä vastaavat Oulun käräjätuomari ja pastori.

Mikäli omaa tarpeeksi seikkailumieltä ja hullua asennetta, voi itselleen ja elämänsä rakkaudelleen varata vihkipaketin Qstock-festivaaleilta. Festarivihkiminen suoritetaan 15 minuuttia kestävän seremonian puitteissa Qstockin Chill Out -puistossa.

Vihkipakettiin kuuluu pianisti Pasi Hiltulan ja laulaja Mari Sarkkisen musiikkiesitys. Lisäksi tuore aviopari ikuistetaan hääkuvaan. Vihkiseremoniaan osallistuvilla vierailla tulee olla festivaalialueelle oikeuttava pääsylippu. Pariskuntien kannattaa anoa vihkimiseen oikeuttava esteettömystodistus joko oman seurakunnan kirkkoherranvirastosta tai maistraatista viikkoja ennen festivaalia.

Lisää Qstock rakkautta 😍 | #Qstock2016

A post shared by Qstock (@qstock_festival) on