Talent-laulaja kuoli auto-onnettomuudessa – jakso vasta tulossa televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisesti suurta suosiota nauttivan Talent-ohjelman yhdysvaltalainen versio on joutunut odottamattomaan tilanteeseen, kun eräs sen kilpailijoista on nyt kuollut. 29-vuotias Brandon Rogers menehtyi viikonloppuna auto-onnettomuudessa Yhdysvaltojen Marylandissa.

Rogers kiidätettiin lauantaina onnettomuuspaikalta sairaalaan, jossa hän menehtyi sunnuntaina. America’s Got Talent -ohjelman koelauluissa Rogers esitti Boyz II Men -yhtyeen kappaleen On Bended Knee. Hänen esitystään ei ole vielä nähty televisiossa, vaan se on määrä esittää lähiviikkoina.

Ohjelman tuottajat kertoivat asiasta uutisoineelle TMZ-julkaisulle, että he eivät ole vielä tehneet päätöstä Rogersin esityksen mahdollisesta leikkaamisesta pois ohjelmasta. Laulajan perhe kertoi viihdelehdelle, että he haluaisivat nähdä menehtyneen läheisensä esityksen televisiossa.

throwback 🔃 …know I love me a good 90s R&B classic @BoyzIIMen – #OnBendedKnee 🎤🎵🎶 #DearWanyaITried

A post shared by Dr. Brandon Rogers (@drb_rog) on