Vodkamerkki Smirnoff näpäytti Trumpia mainoksessaan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ollut viime viikkoina otsikoissa Venäjän yhteyksiin liittyvien syytösten merkeissä. Entinen FBI-johtaja James Comey kertoi taannoin Trumpin kehottaneen häntä luopumaan lähipiirinsä Venäjä-kytkösten tutkinnasta ja uskoo saaneensa potkut, koska ei suostunut tähän.

Trump on Reuters-uutistoimiston mukaan sittemmin kertonut olevansa valmis vastaamaan FBI:n Venäjä-tutkimuksiin liittyviin kysymyksiin ja antamaan valaehtoisen todistuksen keskusteluistaan Comeyn kanssa. Nyt Vodkamerkki Smirnoff on näpäyttänyt presidenttiä aiheen tiimoilta tuoreessa mainoskampanjassaan.

– Valmistettu Amerikassa… Mutta keskustelemme mielellämme kytköksistämme Venäjään valaehtoisesti, mainoksissa lukee.

Smirnoff perustettiin Venäjällä 1860-luvulla, mutta yhtiö muutti maasta 1900-luvun alussa Lokakuun vallankumouksen seurauksena. Perustettuaan tehtaita ympäri Eurooppaa yhtiö muutti lopulta Yhdysvaltoihin. Smirnoff on sittemmin noussut yhdeksi maailman myydyimmistä vodkamerkeistä.