Euroopan upein uima-allas löytyy Kreikan Santorinilta

Lux Matkailu · Stara.fi

Yksi Euroopan maisemiltaan kansainvälisestä maineikkaimpia lomakohteita on Kreikan Santorini, jonka valkoiset rakennukset, suuret korkeuserot ja taivaallisen kauniit Egeanmeren maisemat jäävät ikuisiksi ajoiksi jokaisen paikalla käyneen mieliin. On siis luonnollista, että sieltä löytyy myös Euroopan todennäköisesti upein uima-allas.

Grace Santorini, Kuva: Grace Hotels

Kyseessä on Grace Santorini -hotellin suurikokoinen äärettömillä reunoilla varustettu uima-allas, jonka luota avautuu maalauksellinen maisema taivaanrantaan ja viereiselle Therasian saarelle. Tällä uima-altaalla ei auringon palvominen silmät kiinni taida onnistua lainkaan, koska maisema muuttuu koko ajan päivän edetessä. Parhaimmillaan allasalue on kuitenkin vasta auringonlaskun aikaan.

Hotelli Grace Santorini sijaitsee Imeroviglin kylässä Firan ja Oian välissä saaren itärannalla. Kesäisin huone tästä hotellista maksaa hulppeat 900 – 1.700 euroa yöltä. Santorinin upeimpana maisemapaikkana ja kauneimpana kylänä on perinteisesti pidetty Oiaa, jonka auringonlaskut ovat maailmankuuluja ja jonka kaduilla tungeksii iltaisin valtava määrä turisteja kameroidensa kanssa.

Grace Santorini, Kuva: Grace Hotels

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat