Sairas koira eli kahlittuna 8 vuotta – asuu nyt kuin kuningatar!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

AMA Animal Rescue -eläintenpelastusjärjestö sai ilmoituksen koirasta, joka asuu huonoissa oloissa autotallissa. Koiran omistaja oli pitänyt koiraa likaisessa autotallissa ketjussa kiinni kahdeksan vuotta, mutta siitä huolimatta se jaksoi tervehtiä pelastajiaan iloisesti häntää heiluttaen.

Lola-niminen pitbull vietiin eläinlääkäriin tarkastukseen, jossa nähtiin, että koiran hampaat olivat huonossa kunnossa ja koiralla oli lukuisia kasvaimia. Eläintenpelastusjärjestö alkoi keräämään Lolan leikkauksiin rahaa sosiaalisessa mediassa kampanjoimalla, mikä tuottikin tulosta ja järjestö sai kerättyä tarvittavat varat Lolan hoitoihin.

Lolan parantumisen jälkeen koira asui jonkin aikaa sijoituskodissa ennen kuin sille löytyi rakastava loppuelämän koti. Nyt Lola on viimein adoptoitu ihanaan kotiin, jonka lähellä on puisto. Lola pääsee myös säännöllisesti maalle minkä vuoksi se saakin elää nyt oikeaa kuninkaallisten koirien elämää parhaissa mahdollisissa puitteissa loppuelämänsä ajan.