Nainen laihdutti sata kiloa – unelmat muuttuivat raskauden myötä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Sairaalloisen ylipainoinen Monica Riley halusi taannoin lihoa niin suureksi, että hän ei pääsisi enää liikkumaan omin avuin. Jättisuuri koko oli hänen ja miehensä Sidin yhteinen unelma, jolloin aviomies olisi vastannut naisen tarpeiden hoitamisesta ja ruokkimisesta. Nyt suunnitelmat ovat muuttuneet.

Barcroft TV:n haastattelema pariskunta on esiintynyt ohjelmasarjassa ennenkin, kun amerikkalaisen 28-vuotiaan naisen tavoitteena oli lihoa äärimmäisen suureksi. Teksasissa asuva Monica Riley painoi enimmillään 317,5 kiloa. Nyt hän on onnistunut laihduttamaan lähes sata kiloa pois painostaan ja vieläpä erityisen tärkeästä syystä. Nainen odottaa lasta.

Monica on ollut kaksi kertaa aiemmin raskaana, mutta saanut keskenmenon. Nyt nainen haluaa tulla äidiksi ja on päättänyt laihduttaa itsensä hoikempaan ja ennen kaikkea terveempään kuntoon.

Hänen tavoitteenaan on toimia normaalisti lapsen kanssa, mikä ei onnistu suurikokoisena sängyssä maaten. Ainakin tähän mennessä pariskunnan raskaus on edennyt normaalisti, ja mikäli nainen onnistuu laihdutustavoitteessaan, saattaa heidän perheeseensä syntyä kovasti odotettu pienokainen.