Thaimaan satumaisin kahvila – merenneito-teema hurmaa asiakkaat

Lifestyle Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmalla on nähty paljon kahviloita ja ravintoloita, joissa on jokin erikoinen teema. Teema on voinut liittyä satumaailmoihin tai lapsille kerrottuihin tarinoihin, ja tällä kerralla erään värikkään kahvilan teema on lainattu suoraan Pieni Merenneito -lastenpiirretystä.

Mermaid Island Cafe -kahvila sijaitsee Pathum Thanissa Thaimaassa ja on niittänyt paljon suosiota turistien keskuudessa ihanalla värimaailmallaan ja sisustuksellaan. Kahvilan sisustus loistaa vaaleanpunaisen ja taivaansinisen sävyissä, ja sama värikäs teema jatkuu myös kahvilan juomissa ja leivoksissa.

Mermaid Island Cafe -kahvilassa asiakkaiden tulee pukeutua värikkäisiin pyrstöihin nautiskellessaan kahvilan antimista. Värikkäät pirtelöt, kahvijuomat, leivkset ja kakut saavat varmasti jokaiselle asiakkaalle pakottavan tarpeen ottaa kameransa esiin ja jakaa satumainen kahvilakokemus myös sosiaalisessa mediassa.

มาทานขนมหวานแล้วชื่นใจจจจ มีหางนางเงือกให้ใส่สะด้วย 😍

A post shared by Mermaid Island Cafe 💜🌊Thailand (@mermaidislandcafe) on

🌈💖🏳️‍🌈❤️ New flavor cake!! #milkywaypastelcake!! With fluffy cracker and soft-cream cheese 🧀 🤤🤤😋 #yum !

A post shared by Mermaid Island Cafe 💜🌊Thailand (@mermaidislandcafe) on

#ursula and her magical gifts for you guys 💖💖💜💜 #xmas2016 #merrychristmas #merrychristmasbitches

A post shared by Mermaid Island Cafe 💜🌊Thailand (@mermaidislandcafe) on