Tyttö kiisti sotkeneensa punaisella värillä – kasvot osoittivat aivan muuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että talossa riittää aina naurua, itkua ja kolistelua. Hiljaisemmat hetket ovatkin juuri niitä hetkiä, jolloin vanhempien tulisi olla eniten huolissaan siitä millaisen leikin sisarukset ovat keskenään keksineet.

Nyt surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pikkutyttö on jäänyt isälleen kiinni värjätyllä ilmapallolla leikkimisestä. Kuten lapsilla yleensä, myös tytöllä oli sotkuun hyvä selitys. Tämän tytön puolustustaktiikka oli se, että hän esitti asiasta yhtä yllättynyttä kuin hänen isänsä.

Videolla nähdään miten tyttö selittää isälleen tosissaan, että hän ei ole leikkinyt ilmapallolla. Pallosta on kuitenkin irronnut tytön käsiin ja kasvoihin punaista väriä. Kun isä huomauttaa suun ympärillä olevasta väristä tyttöä, tyttö vastaa epäuskoisena isälleen, että värin päätyminen hänen kasvoihinsa kuulostaisi todella hullulta.