Fidget Spinner uuvutti koiran – seuraus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fidget Spinner -lelu on ollut viime viikkojen aikana monien aikuisten ja lasten hankintalistalla. Alunperin keskittymis- ja tarkkaavaisuushäiriöistä kärsivien avuksi kehitelty lelu on koukuttanut myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole kokeneet minkäänlaisia keskittymisongelmia.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään hyvin väsynyt bulldoggi, joka pyörittelee tassuissaan kahta Fidget Spinner -lelua. Koira on ilmeisesti niin väsynyt kyseisen lelun kanssa leikkimiseen, että se on nukahtanut kesken tasapainottelun. Videon kuvauksen mukaan Monkey-niminen koira olisi hereillä, mutta video vaikuttaa kuitenkin siltä, että omistajat ovat asetelleet lelut tassujen päälle koiran nukahdettua.

Fidget Spinner -lelu on villinnyt viime viikkojen aikana sekä aikuisia, lapsia että eläimiäkin. Lelu on inspiroinut leipureita, jotka ovat tehneet lelulta näyttäviä Fidget Spinner -piparkakkuja. Myös seksivälineteollisuus kehitteli nopeasti hittituotteesta pyörivän anustapin.