Beyonce synnytti kaksoset – isoisä hihkui onnesta Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fanit ovat päässeet seuraamaan 35-vuotiaan Beyoncen raskautta ja valtavaksi kasvanutta vatsaa, jossa nainen kantoi kaksosia. Nyt Beyonce ja räppäri Jay Z ovat viimein saaneet toivottaa perheenlisäyksensä tervetulleeksi maailmaan Beyoncen synnytettyä kaksoset 18. kesäkuuta.

Beyoncen isä Mathew Knowles julkaisi sunnuntaina tweetin, jossa hän toivotti hyvää syntymäpäivää kaksosille ilmapalloja sisältävän kuvan kera. Onnellinen isoisä hihkaisi vielä kuvatekstissä onnellisena, että uudet tulokkaat ovat viimein täällä.

Mathew Knowlesin julkaisun jälkeen Beyoncen Instagram-kanava on tulvinut onnitteluja. Laulajattaren koko raskaus on ollut hyvin julkinen ja miljoonien seuraama sosiaalisessa mediassa, mutta toistaiseksi Beyonce ei kuitenkaan ole vielä julkaissut yhtäkään kuvaa synnytyksen jälkeen eikä ole kertonut edes kaksosten sukupuolia.