Ihanan kallista! Hotellissa kultaiset lakanat – petivaatteiden arvo yli 200 000 euroa

Lifestyle Lux Matkailu · Terhi Piiroinen

Italialaisessa TownHouse Galleria -hotellissa on panostettu seitsemän tähden presidenttisviittiin tavalla, josta moni voi vain uneksia. Hotellin Seven Stars Ottagono Presidential Suitessa voi nimittäin nukkua yönsä aidosta kullasta valmistetuissa lakanoissa.

Milanossa sijaitsevassa luksushotellissa on mahdollista ottaa lähes maailman kalleimmat unet. Sviitin sänkyyn on pedattu 24 karaatin kullalla silatut lakanat, joiden arvo noin 200.000 euroa. Lakanat sopivat erinomaisesti luksusmajoituksen miljööseen.

TownHouse Gallerian sviitissä on giganttisen kokoinen televisio, vaatehuone, optimaalinen työskentelypiste, italialaisesta marmorista valmistettu kylpyhuone ja ovaalin muotoinen kylpyamme, josta voi ihailla maisemia panoraamanäkymässä. Lisäksi sviittiin kuuluu oma keittiö ja ruokailualue.

https://www.instagram.com/p/BUDDU8dA2lU/