Ellenin studioyleisö varasti tuotteita – tylytti naista miljoonien katsojien edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ellen DeGeneresin keskusteluohjelma on yksi maailman suosituimmista alallaan, ja sitä seuraavat viikoittain miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Ellen jakoi nyt ohjelmansa fanituotteita kuvauspaikalla siten, että jokainen katsoja sai ottaa mukaansa yhden tuotteen.

Studioyleisö ei kuitenkaan tiennyt, että säännön noudattamista varten samaan tilaan oli asennettu valvontakameroita. Niinpä useat katsojat ottivat enemmän kuin yhden tuotteen, eli käytännössä varastivat niitä.

Ellen ei katsonut tätä hyvällä, vaan päätti esittää tallenteen ohjelmassaan. Eräs varkaudesta kiinni jäänyt nainen sai kuulla kunniansa miljoonien televisiokatsojien edessä, sillä hänet muun muassa istutettiin Ellenin häpeätuoliin.