Uskomaton tilanne videolle – käärme yritti viedä kalasaaliin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastaminen ja siihen liittyvä kärsivällisyys välillä palkitaan kun kalastaja saa saalista. Eräs poika joutui kuitenkin pettymään saadessaan kalasaaliin rantaan, koska käärme oli heti napannut kalaan kiinni ja ottanut sen omakseen.

Poika oli vetänyt kalan rantaan, jolloin tilannetta seurannut käärme oli heti hyökännyt kalaan kiinni ja napannut sen suuhunsa. Poika oli yrittänyt kepin avulla saada käärmettä perääntymään, mutta mikään ei auttanut. Lopulta poika oli juossut talon sisälle ja hakenut isoisänsä avukseen.

Videolla nähdään miten poika ja isoisä yrittävät edelleen saada käärmettä jättämään pojan kalasaaliin rauhaan härnäämällä sitä kepillä. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, mutta onneksi videon loppumisen jälkeen isoisä oli keksinyt upottaa siimassa kiinni olevan kalan uudelleen veteen, jolloin käärme ei saa happea ja joutuu päästämään pojan kalasta irti.