Puoliaikakosinta pahasti pieleen – video leviää netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa miehistä haluaa järjestää näyttävän ja ikimuistoisen kosinnan mielitietylleen. He saattavat ojentaa sormuksen tilanteessa, jossa nainen sitä vähiten odottaa. Vaihtoehtoisesti herrat valitsevat paikaksi superromanttisen miljöön esimerkiksi kesämökkilaiturin ilta-auringossa.

Instagramiin on julkaistu video, jolla nähdään urheilupelin puoliajalla toteutettu kosinta. Miehen polvistumista edeltää neljän herran esittämä tanssiesitys Bruno Marsin Marry You -kappaleen tahdissa. Kun ohjelmanumero on ohi, suuntautuu jokaisen katse katsomossa olevaan pariin.

Mies polvistuu naisen eteen sormusta ojentamaan. Nainen on selkeästi järkyttynyt kosinnasta ja pyörittelee päätään. Hän kuiskaa jotain miehen korvaan, ottaa käsilaukkunsa ja lähtee pois paikalta. Julkisessa kosinnassa on toisinaan vaarana, että romanttisesta eleestä tulee nolo kauhutarina.

So this just happened!! Watch to the end

Henkilön Tavi Newton (@tavinewton) jakama julkaisu