Arizonan superhelle: Esineet sulavat ja autoissa paistetaan leivonnaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samaan aikaan kun Suomessa vietetään keskikesää syksyisissä keleissä, Yhdysvaltojen Arizonassa kärsitään superhelteistä, joissa lämpömittari on noussut jopa 50 asteeseen. Kerroimme muutama päivä sitten, että osavaltiossa on jouduttu perumaan kymmeniä lentoja, koska sää on liian kuuma lentokoneille.

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on nähty runsaasti kuvamateriaalia siitä miten superhelle vaikuttaa käytännössä. Arizonassa on nimittäin huomattu, että monet ulkona olevat muoviset esineet ovat alkaneet yllättäen sulaa, kun paahtava aurinko polttaa niitä tarpeeksi pitkään. Joka katukylttien tekstit ovat sulaneet maalin sietokyvyn ylittyessä.

Monet autoilijat ovat niin ikään kokeilleet miten onnistuu leivonnaisten paistaminen auton kojelaudalla, ja kuvien perusteella se onnistuu mainiosti. Esimerkiksi suklaahippukeksit voi nyt paistaa kätevästi autossa.

View post on imgur.com

I live in Arizona and my neighbors put up this fake rock plastic wall over the winter. It’s slowly melting away in the heat. from mildlyinteresting

This plastic mailbox melted due to the heat in Mesa, Arizona from mildlyinteresting

When it’s so hot in Phoenix, even the street signs are melting. from mildlyinteresting