Teinivaimo nosti silikonirintansa kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin taannoin Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta heräsivät, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan. Sittemmin varmistui, että julkkispari on eronnut. Stodden järjesti taannoin erobileet avioeronsa kunniaksi.

Nyt Courtney on bongattu vielä tuntemattomaksi jääneen miehen seurassa Los Angelesissa, jossa hän säväytti perinteiseen tapaansa rohkealla asullaan. Se nimittäin nosti hänen kurvinsa kuin tarjottimelle.

Courtey Stodden kuvattiin taannoin Los Angelesissa ilman vihkisormusta nimettömässään, ja pian sen jälkeen avioero Doug Hutchisonista vahvistui. Viime kesänä keskenmenon kolmannella kuulla saaneen Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinsonin liitto oli rakoillut vuosien saatossa, joten ero ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Splash
Splash
Splash