Tyttö rysän päältä kiinni sotkemisesta – seuraus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat ovat saaneet oppia kantapään kautta, että erilaiset maalit ja remontointitarvikkeet kannattaa pitää hyvin kaukana lasten käsien ulottuvista. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa pikkutyttö on jäänyt kiinni sotkemisesta.

Perheenisä on löytänyt tyttönsä lattialta istumasta kera ämpärin, joka on ollut täynnä erilaisia maalaustarvikkeita ja värejä. Tyttö on ollut kiinnostunut niistä ja avannut väreistä valkoisen, jota onkin tytön käsissä, jalassa ja jopa hiuksissa asti. Isä ei arvatenkaan pidä näkemästään, minkä vuoksi hän alkaa torumaan lasta.

Yleensä lapsilla on jokin hauska selitys aina heidän aiheuttamalleen sotkulle. Tällä kerralla tyttö tajusi kuitenkin nopeasti, että hän oli tehnyt väärin. Tyttö alkoi selvästi katumaan tekemäänsä sotkua ja oli harmissaan siitä, että hän oli ollut tuhma, koska hän ei halunnut olla paha tyttö.