Orava rakastaa avokadoa – suloinen maiskutus vain kuuluu

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avokadosta on tullut viime vuosien aikana yksi suosituimmista terveellisistä herkuista monille. Avokadojen myynti on kasvanut niin hurjasti, että sen hinnan pelätään kohoavan taivaisiin mahdollisen avokadopulan vuoksi. Siitä huolimatta ympäri maailmaa avataan jatkuvasti uusia ravintoloita ja kahviloita, joiden ruokalistojen kantavana teemana toimii avokado.

Nyt ihastuttavalla YouTube-videolla hurmaa Seymour-niminen orava, joka rakastaa avokadoa. Brad-niminen mies on kuvannut lemmikkioravaansa videolle, jossa kuullaan miten suloisesti pieni orava maiskuttaa rasvaista herkkuvälipalaansa.

Seymour näyttää pitävän avokadoista aivan yhtä paljon kuin ihmisetkin. Seymour makoilee Bradin kädessä ja pitelee pienillä käpälillään suuresta avokadon siivusta kiinni. Hellyttävä maiskutus vain kuuluu kun avokado katoaa vähitellen parempiin suihin jättäen jälkeensä vain vihreät avokadoviikset.