Karmeat kuvat – tältä Paavo Pesusieni ja Patrik näyttäisivät ihmisinä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taiteilija Miguel Vasquez on luonut Paavo Pesusienen ja hänen ystävänsä Patrikin ulkonäön muotoon, joka saattaa pelottaa pienempiä animaatiosarjan ystäviä. 3D-teknologiaa opiskeleva taideopiskelija on tehnyt suosittujen piirroshahmojen perusteella ihmistä muistuttavat olennot.

Paavo Pesusieni on aikuisen silmin katsottuna kuin hallusinogeenien vaikutuksen alla luotu tarina keltaisesta meren asukkaasta, jonka lemmikkieläimenä on kissaa leikkivä etana. Paavon paras kaveri on meritähti Patrik, joka kulkee haalistuneissa Havaiji-shortseissa. Jos ei muuta, niin tässä tarinassa on ainakin käytetty vilkasta mielikuvitusta hyödyksi.

Paavo Pesusieni on lasten ja aikuisten suosikki. Miguel Vasquezin versiot ovat upeasti toteutettuja, ja hahmoista huokuu niiden syvin olemus ihmismäisestä ulkonäöstä huolimatta. Paavo Pesusieni naurattaa vilpittömällä ja hieman yksinkertaisella olemuksellaan ja Patrik näyttää vähintään yhtä simppeliltä lihasköntiltä.

https://www.instagram.com/p/BS2LbaSDkYv/