Tunnistatko kuvan näyttelijän? Hurja muodonmuutos ihmetyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin näyttelijöiden kärkikaartiin lukeutuva 33-vuotias Jonah Hill tunnetaan sekä hänen erinomaisista roolisuorituksistaan, mutta myös miehen hurjista painonvaihteluista. Painonsa kanssa vuosikausia jojoillut tähti on nyt saavuttanut huomattavasti hoikemman ulkomuodon.

Losangelesilainen näyttelijä Jonah Hill on nähty todella timmissä kunnossa juomassa smoothieta. Miehen sutjakkaampi ulkomuoto on saanut fanit asettamaan itselleen tavotteita. Emme tiedä, onko Jonah Hill laihduttanut tarkoituksella vai yksinkertaisesti muuttanut elämäntapansa terveellisemmiksi.

Vuodesta 2004 aktiivisesti näytellyt Jonah Hill on esiintynyt viime vuosina muun muassa Django Unchained ja The Wolf of Wall Street -elokuvissa. Hän on työskennellyt myös tuottajana, käsikirjoittajana ja koomikkona. Mies laihdutti näyttävästi ensimmäisen kerran vuonna 2011 sushipainotteisen ruokavalion avulla, mutta lihoi reilusti sen jälkeen.

https://www.instagram.com/p/BVhygoulgDe/