Miehet haaveilevat seksistä työkaverin kanssa – fantasia myös toteutetaan usein

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Työpaikka on listattu usein yhdeksi yleisimmistä pettämispaikoista. Toki yrityksissä harrastetaan seksiä myös sinkkujen kesken, sillä onhan kyseessä yksi ihmiskunnan suosituimmista fantasioista. Nyt on toteutettu kysely, kuinka moni mies haaveilee seksistä samassa firmassa työskentelevän kanssa.

Yellow Octopus -niminen yritys on toteuttanut kyselyn tuhannelle toimistossa työskentelevälle henkilölle. Vastausten perusteella 51 prosenttia nuoremmista miehistä on haaveillut seksistä työkaverinsa kanssa. Vanhemmista toimistotyöntekijöistä peräti 66 prosenttia myöntää saman.

Seksiä työpaikalla harrastaneista miehistä 62 prosenttia kertoo harjoittaneensa suuseksiä, 30 prosenttia itsetyydytystä työkaverin kanssa ja 67 prosenttia oli päätynyt toimistossa tapahtuvaan penetraatioon. Vastaajista ainoastaan 36 prosenttia oli harrastanut työpaikkaseksiä varsinaisen työpäivän aikana, ja loput olivat jääneet ylitöihin tai saapuneet työpaikalle tavallista aiemmin.