Nainen yritti sirotella äitinsä tuhkia sillalta – sitten tuuli yllätti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuolleen tuhkia sirottelua suunnitellessa kannattaa ensin tarkistaa, minkälaista säätä kyseiselle päivälle luvataan. Huonolla tuurilla saattaa nimittäin käydä samalla tavoin kuin tuoreella Youtube-videolla esiintyvälle naiselle.

Liz Hopson toi edesmenneen äitinsä tuhkat tämän kotikaupungissa sijaitsevalle sillalle, tarkoituksenaan sirotella ne alapuolella sijaitsevaan jokeen. Naisen kaataessa tuhkia alas osa niistä lensi kuitenkin suoraan häntä kohti tuulen vaikutuksesta.

– Arvasin, että tuhkat olisi pitänyt sirotella sillan toiselta puolelta. Miksi kukaan ei sanonut minulle!, Liz totesi.

Tilanne ikuistettiin videoksi, jonka Lizin tytär jakoi Youtubessa. Tytär uskoo tuhkien lentämisen päin äitiään olleen isoäidin tapa saada viimeinen nauru. Hän vertasi tilannetta Big Lebowski -elokuvan samankaltaiseen kohtaukseen.