Uusi henkari raikastaa vaatteet – säästää pyykinpesulta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Panasonic tuo markkinoille uudenlaisella teknologialla varustetun henkarin, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja vaatteista. Nanoteknologiaa apuna käyttävä keksintö tekee henkariin ripustettavasta vaatteesta puhtaamman ja siten raikkaamman tuoksuisen.

Panasonicin uudenlainen henkari vapauttaa hajua poistavia partikkeleita kahdeksasta eri kohtaa vaatekappaleen raikastamiseksi. Yhden vaatekappaleen raikastaminen kestää noin viisi tuntia. Henkariin voi ripustaa vaikkapa kokouksessa käytetyn pikkutakin yön ajaksi, ja se on aamulla jälleen raikkaan tuoksuinen.

Henkarit tulevat myyntiin Japanissa syyskuussa. Yhden raikastinlaitteen hinta on noin 157 euroa. Panasonic ei ole vielä tiedottanut, saapuvatko henkarit tämän vuoden puolella myös muiden maiden markkinoille, Mashable-sivusto uutisoi.

Panasonic