Näin moni nainen haaveilee seksistä työkaverin kanssa – akti useimmiten ylitöissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Työpaikalla toisiaan sillä silmällä katselevat sinkut saattavat joskus lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa vakavan seurustelusuhteen. Toisinaan osapuolet tyytyvät ainoastaan fantasioimaan työkaverin kanssa harrastetusta seksisessiosta. Nyt on toteutettu kysely, kuinka moni nainen haaveilee seksistä samassa firmassa työskentelevän kanssa.

Yellow Octopus -niminen yritys on toteuttanut kyselyn tuhannelle toimistossa työskentelevälle henkilölle. Vastausten perusteella 23 prosenttia nuoremmista naisista on haaveillut seksistä työkaverinsa kanssa. Vanhemmista toimistotyöntekijöistä 31 prosenttia myöntää saman. Osa vastaajista oli jopa päätynyt seksuaaliseen toimintaan työpaikalla.

Seksiä työpaikalla harrastaneista naisista 40 prosenttia kertoo harjoittaneensa suuseksiä, 30 prosenttia itsetyydytystä työkaverin kanssa ja 82 prosenttia oli päätynyt toimistossa tapahtuvaan penetraatioon. Vastaajista ainoastaan 36 prosenttia oli harrastanut työpaikkaseksiä varsinaisen työpäivän aikana, ja loput olivat harjoittaneet sessioitaan joko työpäivää ennen tai sen jälkeen.