Ruotsalainen povipommi tyrmäävä näky bikineissä – lekotteli uhkeana Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden maailmantähtien tavoin, myös julkkiskaunotar Victoria Silvstedt on hiljattain valinnut lomakohteekseen Etelä-Ranskan. Ylellisestä elämäntyylistä nauttiva kaunotar on usein muistanut fanejaan päivittämällä lomakuviaan Instagramiinsa, mutta nyt hän on ollut paparazzin tähtäimessä.

Victoria Silvstedt lomailee parhaillaan Espanjan Ibizalla yhdessä miesystävänsä Maurice Dabbahin kanssa. Ruotsalaiskaunotar kuvattiin nauttimassa rantaelämästä valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Hänen uhkeat silikonimuotonsa pääsivät siis jälleen oikeuksiinsa.

Entisellä Playboy-malli Victoria Silvstedtillä on edelleen ammattimainen ote kameran edessä poseeraamiseen. Ranskan Rivieralla usein nähty kaunotar viihtyy vapaa-ajallaan varsinkin yksityisjuhlissa, ja neitokainen onkin suosittu vieras alueella seilaavien huvijahtien kannella.

Splash
Splash
Splash
Splash