Haluatko parantaa juoksunopeutta? Ota nämä harjoitukset käyttöön

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesän tullen monet suuntaavat ulos treenaamaan ja liikkumaan. Juokseminen on hauskaa ja helppoa, mutta mikäli juoksija haluaa parantaa omaa suoritustaan ja nopeuttaan hänen täytyy alkaa kiinnittämään enemmän huomiota tekniikkaan ja juoksun harjoittelemiseen.

Runner’s World on julkaissut verkossa hauskan videon, jossa nähdään miten erilaisilla harjoituksilla ihminen pystyy parantamaan omaa juoksusuoritustaan. Harjoitukset ovat toimivia varsinkin silloin kun tavoitteena on teknisesti parempi ja nopeampi juoksu.

Harjoituksissa juostaan nostamalla jalkoja eri asennoissa. Harjoituksissa vauhti ei ole tärkeä vaan oikea tekniikka. Jalkoja nostetaan nopeasti koukussa, tikkusuorina, ilmaa koukaten ja eteenpäin hyppien. Nopeuden lisäämisessä tulee kiinnittää huomiota myös räjähtävään lähtöön, minkä vuoksi on tärkeää harjoitella myös eri asennoista ylös juoksuasentoon nousemista ja ponnistamista.

11 Drills That Will Make You a Faster Runner

Increase your speed with these drills. (via Men's Health)

Publié par Runner's World sur jeudi 1 juin 2017