KRP paljasti Suomen etsityimmät henkilöt – soita poliisille jos näet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskusrikospoliisi on julkaissut kesän 2017 etsityimmät henkilöt. Julkaisun tarkoituksena on täydentää Europolin ja Interpolin julkisilla sivuilla esitettyjen etsintäkuulutettujen henkilöiden listoja kansallisesti.

Julkaisuun on valikoitu kansainvälisesti etsintäkuulutetuista henkilöistä ne, jotka on tuomittu tai joita epäillään törkeistä rikoksista ja joiden voidaan olettaa vierailevan tai oleskelevan Suomessa. Jos lomamatkallasi näet listalla esiintyvän henkilön, ota yhteys poliisiin numerolla 050 440 1800 tai sähköpostilla wanted.krp@poliisi.fi.

EESKIVI, Kalev

EESKIVI, KalevSynt. 17.12.1979, Viron kansalainenEpäillään törkeästä huumausainerikoksesta

HYTTI, Svetlana Aleksandrovna

HYTTI, Svetlana AleksandrovnaAliakset: KHIUTTI, Svetlana, KHYUTTI, SvetlanaEntinen DEMIDENKO, SvetlanaSynt. 12.4.1968, Venäjän kansalainenEpäillään kaikkiaan 13 rikoksesta, törkeitä veropetoksia ja kirjanpitorikoksia

LINHO, Erkki Olavi

LINHO, Erkki OlaviSynt. 2.5.1961, Suomen kansalainenEpäillään seuraavista rikoksista: törkeä veropetos, törkeä kirjanpitorikos, rekisterimerkintärikos, törkeä velallisen epärehellisyys, törkeä velallisen petos, liiketoimintakiellon rikkominen ja törkeä työeläkevakuutusmaksupetos.

ALINKO, Arman Enrique

ALINKO, Arman EnriqueSynt. 10.10.1977, Irakin kansalainenEpäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

MUHAMAD, Ammar

MUHAMAD, AmmarSynt. 1.1.1981, Irakin kansalainenEpäillään seuraavista rikoksista: törkeä veropetos, lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

NILSEN, Adam

NILSEN, AdamAliakset: KAROLI, Håkon Olav, MAITRE, MichelSynt. 9.8.1962, Norjan kansalainenTörkeä petos.

KOHNEPUSHI, Aram

KOHNEPUSHI, Aramsynt. 15.8.1988, Iranin kansalainenEpäillään seuraavista rikoksista: Petos, törkeä petos ja törkeä väärennys, yhteensä 33 rikosta, toiminnalla aiheutettu vahinko yli 600.000 euroa.

PÖNKÄ, Markus Pasi

PÖNKÄ, Markus PasiAlias: SOESON, Svensynt: 26.12.1983, Suomen kansalainenEpäillään seuraavista rikoksista: petos, petoksen yritys, törkeä petos, törkeä väärennys, rekisterimerkintärikos, ampuma-aserikos ja törkeä ampuma-aserikos. Suorittamatta oleva rangaistus tuomion mukaan 1151 päivää, eli noin 3 v 2 kk.

ALI, Israr

ALI, Israrsynt. 25.12.1990, Pakistanin kansalainenEpäillään seuraavista rikoksista: törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, raiskaus, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

LINDEMAN, Seppo Allan Valfrid

LINDEMAN, Seppo Allan Valfridsynt. 19.6.1980, Suomen kansalainenTappo, pahoinpitely, laiton uhkaus ja väärän henkilötiedon antaminen. Henkilö on jäänyt palaamatta poistumisluvaltaan Satakunnan vankilaan, tuomiota jäljellä noin 3 v 3 kk.