Nainen haluaa maailman leveimmän lantion – hengenvaaralliset elintavat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Bobbi-Jo Westley haluaa omistaa maailman leveimmän lantion. Naisen takapuolen ympärysmitta on tällä hetkellä 2,41 metriä, mutta hän haluaa siihen vielä kymmenen senttiä lisää. Hurjan ennätyksen hamuileminen voi kuitenkin viedä hänen henkensä.

Tällä hetkellä maailmanennätyslantion omistaa Los Angelesissa asuva Mikel Ruffinelli. Bobbi-Jo aikoo hankkia faniensa avustuksella 99-tuumaisen pepun ympärystän. Viiden lapsen äiti on hankkinut lisää elopainoa ennätyksen tehtailemisen aikana. Hän syyttää painostaan kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Bobbi-Jo myöntää, että järisyttävän suuri takamus estää häntä istumasta normaaleilla tuoleilla tai istuimilla. Hän ei myöskään mahdu tavallisista oviaukoista muuten kuin sivuttain. Ravintoterapeutti Nadia Sharifin mukaan painon syynä ovat naisen elintavat, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen kuolemaan. Hän myös uskoo, että Bobbi-Jo hakee suurella koollaan pelkästään huomiota.