62-vuotias ex-supermalli rannalla – uskotko tätä vartaloa todeksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallina työskennellyt Janice Dickinson on ollut 37 kertaa Voguen kannessa ja hän tietää miten vaikeaa muotimaailmassa on pärjätä. Taannoin hän kritisoi voimakkaasti Kardashianin perhettä ja malleja, jotka ovat päätyneet television tai sosiaalisen median ansiosta myös malliuralle.

Hän muun muassa kertoi Kim Kardashianin kuvan Vogue-lehden kannessa kuvottaneen häntä. Nyt 62-vuotias Janice on kuvattu esittelemässä bikinivartaloaan rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Dickinson vietti Yhdysvaltojen kansallispäivää bikineissä, jotka paljastivat, ettei hänen vartalonsa ole ihan tavallinen ikäiselleen naiselle.

Janice Dickinsonin mukaan Voguen kanteen eivät kuulu realityohjelmista tutut tähdet, vaan mallit ja muotimaailman suuret tekijät. Nainen myös huomauttaa, että Kim Kardashianin vartalossa ei ole oikeanlaiset mittasuhteet Voguen kanteen ja Kendall Jenner on naisen mukaan herttainen, mutta ei supermalliainesta. Dickinsonin oma ura on ollut ohi jo kauan sitten.

Splash
Splash

Splash
anice