Nännien pitää nyt loistaa vaatteiden läpi – vaikka leikkauksen avulla!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

New York Cityssa kauneuskirurgina työskentelevä Norman Rowe kertoo, että kuluneen puolen vuoden suurimpana trendinä ovat olleet nännileikkaukset. Naiset hakeutuvat plastiikkakurirgin vastaanotolle leikkauttamaan esittelykelpoisimpia nännejä.

Julkkikset ovat vilautelleet nännejään paitojensa alta tämän vuoden puolella ahkeraan. Paljaita rintoja on nähty muun muassa Kendall Jennerillä, Bella Hadidilla ja Rihannalla. Tavikset haluavat tehdä saman, mutta eivät ole aina tyytyväisiä nänniensä ulkonäköön.

– Asiakkaani tulevat vastaanotolle lehdestä leikattujen kuvien kanssa, joissa näkyvät heidän unelmiensa nännit. He haluavat myös esitellä nännejään mekkojen läpi, Rowe kertoo Daily Mailille.

Naiset muokkaavat kauneuskirurgien avulla nänneistään symmetrisiä, muuttavat sisäänpäin kääntyneitä nännejä ulkoneviksi tai pyytävät niiden muotoa jopa enemmän nöpöttäviksi. Pääasia on, että nännit näkyvät ja näyttävät hyviltä.

https://www.instagram.com/p/9rShacDo5W/